Recreatie in Vaals en Vijlen

  • Het Drielandenpunt: Op het hoogste punt van Nederland bevindt zich het Drielandenpunt. U kunt in dit gebied prachtige wandelingen maken (waarvan er 2 op de website staan) of een rondrit door het Limburgse Heuvellandschap met een Amerikaanse Schoolbus. Houdt u van een uitdaging? Dan is kleiduivenschieten iets voor u. Voor de kinderen is een speeltuin aanwezig. (www.drielandenpunt.nl)
  • Labyrint: Bij het Drielandenpunt ligt het grootste labyrint van Nederland. Leuk voor jong en oud. Met spannende watermuren zorgt het steeds voor een nieuwe verrassing. (www.drielandenpunt.nl)
  • Glasblazerij: Midden in hartje Vaals vindt u een glasblazerij, een welbekend unicum in deze regio. Zie website voor openingstijden van de winkel en demonstraties. (www.glasblazerij-gerardo.nl)
  • Wingbergerhoeve: Bij de Wingbergerhoeve in Vijlen staat de alom bekende ijskraam. De altijd ruime ijsporties worden niet strak afgemeten. Het ijs en het vers fruit uit de regio zijn zeer zeker een aanrader. (www.wingbergerhoeve.net)

Meer uit deze categorie


Reserveren

Vul hier geheel vrijblijvend uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

[contact-form-7 404 "Not Found"]