Recreatie in Valkenburg

  • Thermae 2000: Sauna, massages en beauty staan hier centraal. Thermae 2000 is een van de weinige plekken in Nederland waar u de verfrissende, verzorgende werking van oergezond thermaal water kunt ervaren. (www.thermae.nl)
  • Pretpark de Valkenier: Een authentiek pretpark met een nostalgisch karakter, waar kinderen nog gewoon pret kunnen beleven en ouders echt genieten! (www.pretpark-de-valkenier.nl)
  • A Go Go: Dé plek voor diverse activiteiten zoals: uitkijktoren, kabelbaan, rodelbaan, tubing, grotten-paintball, grotten-lasergames en grotten-minigolf. (www.agogovalkenburg.nl)
  • Vespa-, scooter-, quadverhuur en jeepsafari: Voor een leuk dagje scooteren, een tocht op een quad of een jeepsafari door het Limburgse landschap. (www.cyclecenter.nl)
  • Kasteelruïne & Fluweelengrot Valkenburg: De ruïne is de enige hoogteburcht van Nederland en de grot is een van de oudste ondergrondse gangenstelsels in Zuid-Limburg. Oftewel een unieke middeleeuwse dubbelattractie. (www.kasteelvalkenburg.nl en www.fluweelengrot.nl)Steenkolenmijn: Laat u rondleiden door een ex-mijnwerker en ontdek de wereld van de mijnbouw en beleef een boeiende reis in de tijd. (www.steenkolenmijn.nl)
  • Gemeentegrot: Onder Valkenburg bevindt zich een ronduit fascinerende wereld met muurschilderingen, fossielen en schelplagen en een duister doolhof van ondergrondse gangen. (www.gemeentegrot.nl)
  • VVV-kantoor: Het eerste VVV-kantoor van Nederland is in 1885 opgericht in Valkenburg. Een heel mooi pand waar u ook nu nog terecht kunt voor informatie.
  • ASPadventure in Schin op Geul: Binnen het grottenprogramma kunt u kiezen uit grotbiken, grottentocht, grotklautertocht en een culturele grottentocht. Het outdoor programma bevat high challenge, survivaltocht, steptocht, scootertocht, moutainbiketocht en een wandel-oriëntatietocht. (www.aspadventure.nl)

 

Meer uit deze categorie


Reserveren

Vul hier geheel vrijblijvend uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

[contact-form-7 404 "Not Found"]