Recreatie in Landgraaf

  • Snowworld: In een gigantisch overdekt wintersportdorp kunt u 365 dagen per jaar vrij skiën en snowboarden en als u dat wilt professionele lessen volgen. Snowworld Landgraaf beschikt over 35.000 m2 sneeuw, 6-zits stoeltjesliften, 2 sleepliften, 1 touwlift, 1 bandlift en ’s wereld grootste indoor funpark. Na deze intensieve arbeid kunt u wat gaan drinken in de Tiroler Stube. (www.snowworld.nl)
  • Snowworld Klimpark: Met de alpine coaster gaat u de berg op naar de adventure trail voorzien van 20 uitdagende en gevarieerde hindernissen of u suist met de coaster cart weer naar beneden. In totaal zijn er 36 ‘uitdagingen’ te nemen. (www.snowworld.nl)
  • Mondo Verde: Dit park is een feest voor de 5 zintuigen. U kunt hier genieten van de meest diverse tuinen, prachtige kastelen, paleizen en villa’s. Overal op het park kunt u de bewoners bewonderen die variëren van 5 centimeter tot 14 meter. Na het wandelen kunt u de internationale keuken proeven in een van de prachtige patio’s. (www.wereldtuinenmondoverde.nl)

 

Meer uit deze categorie


Reserveren

Vul hier geheel vrijblijvend uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

[contact-form-7 404 "Not Found"]