Recreatie in Brunssum

  • Brunssummerheide: Op slechts 15 minuten loopafstand van Camping Hitjesvijver ligt een bos- en heidegebied van 2000 ha. Je kunt hier verschillende wandel-, fiets-, paardrij- en MTB-routes volgen. De routes zijn allemaal duidelijk bewegwijzerd.
  • Blote VoetenPark: Blootsvoets lopen op het blote voetenpad is een uitdaging om de natuur op een andere manier te leren kennen. Het is gezond en leuk! Over een afstand van 4 kilometer loop je over verschillende oppervlakken van mos, bosgrond, grind, kolen, zand, houten knuppels, boomschors, kleikorrels, water en modder. Laat je voeten masseren door de natuur! (www.blotevoetenpark.nl)
  • Schutterspark: Een prachtig bosrijk park waar je heerlijk kunt wandelen. Voor de kinderen is er een speeltuin, een minipoort en een kinderboerderij.(www.schutterspark.com)
  • Klimbos: bij Park het Plateau kun je klimmen in , boogschieten en fietsen. Het klimbos bestaat uit 4 klimroutes met oneindig veel uitdagende elementen, di jou de ultime natuur- en avontuurbeleving geven. Leeftijd vanaf 5 jaar! (www.parkhetplateau.nl)

Meer uit deze categorie


Reserveren

Vul hier geheel vrijblijvend uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

[contact-form-7 404 "Not Found"]